سفارش تبلیغ
صبا ویژن

فریم ورک لاراول چیست ؟ و کجا کاربرد دارد؟

 

همیشه یادگیری یک چارچوب (فریم ورک) جدید در برنامه نویسی یا طراحی سایت هیجان انگیز است و مسلما کار را خیلی راحتتر می کند، اما جدای از هیجان انگیز بودن، اگر به مستندات دقیق کتابخانه جدید دسترسی نداشته باشیم ممکن است باعث گمراهی شما شود.

فریم ورک یا چارچوب لاراول (Laravel  )یکی از قدرتمندترین کتابخانه های زبان برای نویسی  PHP  می باشد که برای طراحی سایت در اصفهان، شیراز، تهران و تمام جهانپوزخند بسیار مناسب می باشد.

لاراول یک فریمورک وب اپلیکیشن  است که دارای داکیومنت های قابل دسترس است. معتقدیم که توسعه باید یک تجربه خلاقانه و لذت بخش باشد تا واقعاً برآورده کننده باشد. لاراول این قابلیت را داردکه با کاهش کارهای معمول مورد استفاده در اکثر پروژه های وب ، مانند احراز هویت ، مسیریابی ، جلسات و ذخیره ،  برای شما میانبر ایجاد کند و دردسرها را از بین ببرد.

لاراول قصد دارد بدون لطمه زدن به قابلیت های کاربردی ، روند توسعه را برای توسعه دهنده خوشایند کند. توسعه دهندگان خوشحال بهترین کد را می سازند. برای این منظور ، ما سعی کرده ایم بهترین مواردی را که در سایر فریم ورک های وب دیده ایم ، از جمله فریم ورک های اجرا شده به زبان های دیگر ، مانند Ruby on Rails ، ASP.NET MVC و Sinatra ، ترکیب کنیم.

لاراول قابل دستیابی است ، در عین حال قدرتمند ، ابزارهای قدرتمند مورد نیاز برای برنامه های بزرگ و قوی را فراهم می کند. وارونگی عالی کانتینر کنترل ، سیستم انتقال رسا و پشتیبانی کاملاً یکپارچه از تست واحد ، ابزار لازم برای ساختن هر برنامه ای را که با آن وظیفه دارید ، به شما ارائه می دهد.

 

چرا  لاراول (laravel )؟

 

این فریم ورک در بین سایر فریم ورک‌های PHP از امنیت و سرعت بیشتری برای توسعه‌ی وب سایت ها برخوردار است.  به واسطه لاراول می توانیم بدون اینکه تغییری در کدهای اصلی ایجاد کنیم، عملکرد بسیاری از بخش‌ها را تغییر و توسعه دهیم.

خود لاراول کتابخانه‌های بسیار متنوعی دارد که از اغلب کتابخانه‌های فریم ورک سیمفونی نیز استفاده می‌کند. همچنین این فریم ورک قدرتمند سرویس‌های مختلفی به برنامه نویسان ارائه می‌دهد.

سرویس هایی مانند تأیید هویت، دسترسی‌های کاربران، کنسول  Artisan، پرداخت و صورتحساب، کش (Cache) و ... که تنها بخش کوچکی از سرویس هایی است که این فریم ورک در اختیار برنامه‌ نویسان قرار می‌دهد.

همچنین سرویس بسیار کاربردی REST Api  که کارای بسیاری برای کدنویسان دارد را این فریم ورک ارائه می کند.

تاریخچه پیدایش لاراول و بررسی نسخه های منتشر شده

 

در سال 2011 اولین نسخه از لاراول را منتشر شد که مکانیزم‌های  model، session،  view و مسیریابی را ارائه می‌داد، ولی این نسخه در نبود کنترلر حالت mvc واقعی خود را از دست داده بود.

در سپتامبر 2011 لاراول 2 با تغییراتی منتشر شد. از مهم‌ترین تغییرات ورژن2 وجود کنترلرها بود که باعث می‌شد لاراول رسماً به عنوان یک فریم ورک  (3 لایه)MVC شناخته شود.

در فوریه سال 2012 لاراول 3 با اپدیت های متنوعی عرضه شد.. از مهم‌ترین قابلیت‌های لاراول 3 استفاده از خط فرمان CLI به نام artisan بود. پشتیبانی داخلی از مدیریت سیستم بانک اطلاعاتی، migrationها، لایه‌های بانک اطلاعاتی، پشتیبانی از رویدادها، همگام سازی لاراول با unit testing و همچنین سیستم پکیجینگ یا bundle از دیگر قابلیت‌های مهم لاراول در نسخه سوم لاراول بود که محبوبیت دو چندانی به آن بخشید.

تا به امروز که با ارائه لاراول 7 دریچه های عظیمی از آسودگی  راحتی به روی برنامه نویسان این سیستم باز شده است.